Centerslagteren Stenløse
Egedal Center 28
3660 Stenløse
Tlf.: 47170020

Om CenterSlagterenGennem mere end 10 år har CenterSlagteren med Lotte og Søren Jensen sat kunden i centrum med betjent på den gode gamle facon og sætter fokus på at lave det hele fra bunden og det gælder alt lige fra pålæg til salater og pølsemageri i Egedal Center i Stenløse. 

CenterSlagteren er en specialbutik, bygget til at tilfredsstille kundernes behov,og hvor passion og nøjagtighed går håndi hånd med stolte slagtertraditioner.

Udover mad ud af huset tilbyder vi også et stort udvalg af køkkenklare retter,spændende salater samt et stort udvalg af førsteklasses kødprodukter, som kan tilfredsstille enhver sjæl.

Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller vil have hjælp til at sammensætte din menu til konfirmation, bryllup, fødselsdag osv.

CenterSlagteren står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til at sammen- sætte din menu til konfirmation, bryllup, fødselsdag osv.

Vi kan naturligvis også levere vinen til din menu, ligesom vi kan sørge for serveringspersonale, festtelt, borde, stole, service, fadølsanlæg m.m.

Ring til os på 4717 0020 eller kig ind til os og lad os få en snak.

Husk at skrive dit navn og telefonnummer ved bestilling.

Velkommen og velbekomme.
Lotte og Søren Jensen

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK