Centerslagter Stenløse
Egedal Center 28
3660 Stenløse
Tlf.: 47170020

December 2017

4 stk. mexicanske koteletter
6 stk. græske karbonader
1,2 kg revelsben
1 stk. flæskesteg
4 stk. fyldte nakkesteaks
4 stk. xl koteletter
4 stk. kalve gordon bleu
1 stk. svinemørbrad
1 stk. nyrøget hamburgerryg
2 x 600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
600 g kyllingegyros
700 g julemedister
600 g hakket kalv og flæsk

Download opskrifter

Januar 2018

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. oksesteg
500 g skinkekød i strimler
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
750 g panderet
4 stk. koteletter
1 stk. landkylling
500 g stroganoff

Download opskrifter

Februar 2018

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
4 stk. skinkeschnitzler
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
4 stk. kalkunschnitzler
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast
1 stk. landkylling

Download opskrifter

Marts 2018

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryst med umami
4 stk. ”slow cooked” koteletter
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. røget ribbenssteg
500 g skinkekød i strimler
1 stk. italienske revelsben
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
750 g simreret
1 stk. svinemørbrad
1 kg nordisk farsbrød
8 stk. pølser

Download opskrifter

April 2018

4 stk. tykstegsbøffer
4 stk. kalkuntournedos
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. hakkebøffer med krydderkant
1 kg filét royal
500 g skinkekød i strimler
4 stk. Cajunkoteletter
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
750 g lammesauté
4 stk. koteletter
1 stk. svinemørbrad
1 stk. landkylling
8 stk. pølser

Download opskrifter

Maj 2018

500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
4 stk. Venøsteaks
4 store koteletter
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
750 g oksekød i strimler
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryst
800 g bacon

Download opskrifter